Om os


Quix.dk er et professionelt lyd & lys firma, med base ca. 20min. kørsel nord for Århus Centrum. Herfra laver vi landsdækkende service til både private og erhverv, med et behov for en seriøs samarbejdspartner.

Med Quix.dk i ryggen til dit arrangement, har du et fuldt ud erfarent og seriøst team som altid er klar til at gå de ekstra meter der nogle gange skal til, for at få dig helt i mål - på din ønskede måde.

Erfaring og knowhow er en vigtig ting når man arbejder med udstyr, som skal virke på alle tidspunkter, under alle situationer. Derfor er alle vores folk under kontinuerlig træning i alle former for udstyr, løsninger og opgaver med lyd- & lysteknik. Vi deltager i al træning og udvikling fra vores leverandører og samarbejdspartnere, således vi altid er "up to date" på markedet, både mht. udstyr og regler.

Hvad enten du søger en leverandør eller du allerede har allieret dig med en anden leverandør, så vil Quix.dk til en hver tid være en yderst fornuftig mulighed for at søge ekstra hjælp, viden, eller blot en ekstra samarbejdspartner. Vi er her af samme årsag - for at levere professionel lyd & lys håndtering.

Har du spørgsmål, hvad enten det drejer sig om salg, leje, service, generel teknisk spørgsmål eller noget helt andet, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os.
- Vi ser frem til at høre fra dig!

 

- Kontakt Quix.dk -