Service & vedligehold

Hos Quix.dk har vi stor erfaring inden for reparation af alle former for lyd- & lysteknisk udstyr. Vi har samarbejde med leverandører af reservedele til næsten alle produkter på markedet, og vi har igennem tiden opbygget et stort lager, med de mest gængse reservedele, således at vi på den måde kan tilbyde en hurtig og nem servicereparation for dig som kunde.

Service handler naturligvis ikke kun om reparation, men i høj grad også om vedligehold. Vedlighold er desværre en meget overset del af dagligdagen for flere og flere virksomhedsejere. Desværre ender dette ofte i store regninger, og dyre udskiftninger af udstyr, som ofte kunne have været holdt igang, hvis man i fællesskab havde lavet en vedligeholdelsesaftale istedet. Hos Quix.dk tilbyder vi vedligehold når det passer dig, hvad enten det gælder hverdage, aften eller weekend, har vi mulighed for at hjælpe når det passer ind.

 

Pioneer service, DJ udstyr:

Vi tilbyder reparation, udskiftning og rengøring af alt Pioneer Pro DJ udstyr. Vi har de mest gængse reservedele på lager, og tilbyder servicen til markedes nok billigste pris, trods det at kvaliteten er helt i top.

 

Uforpligtende tilbud:

Hos Quix.dk tilbyder vi uforpligtende tilbud på dit udstyr, omkostningsfrit. Er højtaleren i stykker, og er du i tvivl om det kan betale sig at lave den, så kom forbi med den, så tager vi et kig på den, og laver et uforpligtende tilbud på reparation af udstyret.